Jedan od najbitnijih poslova koje morate uraditi prilikom preseljenja vašeg stambenog ili poslovnog prostora jeste zapakovanje  predmeta koje hoćete da preselite u neki novi prostor, na novoj lokaciji, prilikom upakivanja predmeta trebate uvek voditi računa o njihovoj sigurnosti u toku preseljenja, utovara ili istovara, posebno u toku prevoza, jer ne želite da se vašim predmetima išta dogodi dok ne stignu na željeno mesto, sve pomoći u vezi sa upakivanjem vaših predmeta možete naći kod nas, tako da na istom mestu imate sve što vam je neophodno.
Da biste osigurali vrhunsku protekciju vašim predmetima u toku selidbe i prevoza, nudimo vam velik spektar pucketave i streč folije, koje možete upotrebljavati za protekciju vaših predmeta,u slučaju da imate krtih predmeta, krhkih, za koje se bojite i da ih pomerite, a ne još i da ih selite, najbolji izbor za vas je pucketava folija, koja jemči vrhunski stepen zaštite krtih stvari, bolje nego bilo koji drugi materijal. Kada upakujete vaše krte predmete u pucketavu foliju, njima možete lako rukovati, bez straha da će im se išta dogoditi. U slučaju da pak posedujete dosta kutija koje treba pride da se zaštitite, predmete koji su glomazniji, u tom slučaju predlažemo vam naše streč folije, koje su napravljene po svim svetskim normama i osiguravaju potpunu zaštitu vaših stvari. Ove folije su prilično elastične, čvrste, i pruzaju visoku čvrstinu spakovanih predmeta, tako da generalno ne morate da strepite o spakovanim predmetima prilikom rukovanja njima.
Naši predusretljivi službenici znaju da vam olakšaju u svemu, pa čak i u pakovanju svih vaši predmeta i priprema za sigurnu selidbu, mogu da vam olakšaju i u vezi sa zaštitom vašeg nameštaja, koji je najkomplikovanije upakovati i preseliti, jer najučestalije su u pitanju glomazni predmeti, velikih formata, o kojima se posebno mora voditi računa tokom selidbe i prevoza. Nemojte dopustiti da vas velicina posla prepadne i da napustite vaše planove, biće dovoljno samo da nas kontaktirate i mi stižemo sa streč i pucketavim folijama, dovodimo našu ekipu da vam olakša oko zaštite nameštaja i pakovanja vaših predmeta, jer vaša sreća je za nas neprocenjiva.

PAKOVANJE STVARI, ZAŠTITA NAMEŠTAJA, PUCKETAVOM I STREČ FOLIJOM, USLUGA NAŠEG PAKOVANJA