Već mnogo vremena  odugovlačite preseljenje u novi stan iz razloga što ne umete da pronađete nijednog poznanika koji poseduje dovoljno veliko vozilo za sve vaše predmete, a opet ne biste da uključite kamion za selidbe, jer imate dosta manje predmeta nego što je njegov potpuni kapacitet? Na izgled nerešiva pozicija, više nije tako, jer trenutno smo mi tu za vas da vam razrešimo svaki problem koji posedujete, bar onaj u vezi sa preseljenjem, nas pikap vam je na raspolaganju.

Naš vozni park upotpunili smo pikap vozilima, kojima smo u mogućnosti da izvršimo prevoz sve vrste robe sitnijih dimenzija, ili neznatnije količine robe, koja popunjava zapreminu pikapa,pikap preseljenja pogodna su za velike gradove, kakav je recimo Čačak, gde su gužve posebno velike, gde su ulice uzane, pa bi svakom kamionu bila neophodna čitava večnost da stigne do tražene destinacije i vaše preseljenje privede kraju.

Pripremamo manje selidbe i omogućujemo vam pikap prevoz svega onoga što zna da vam zatreba u vašem novom domu, novoj sobi, na novoj lokaciji, naši službenici profesionalno i vrlo brzo mogu da upakuju sve vaše stvari i natovare u naše pikapove, kako bi se samo preseljenje trajalo sto krace. Pikap transport je adekvatan i za prevoz senzibilnih produkta, lomljivih, krhkih, jer su naša vozila vrlo prostrana i sigurna, tehnički sasvim opremljena i novija, što jemči veliku sigurnost transporta.

Dakle, za sve vaše nevelike selidbe, za prevoz male količine proizvoda ili transport stvari manjih dimenzija, naš pikap je najbolje rešenje,pikap transport i pikap preseljenja su naše drugo ime, toliko prakse u tom poslu posedujemo da ćete biti vrlo radosni što ste se rešili da zaposlite baš nas. Poslujemo tokom cele godine, bez predaha, a samo zbog toga da bismo vama bili od pomoci kad god vam to bude neophodno, kontaktirajte nas, konsultacije su besplatne, a posle njih možete da odlucite da li vam se isplati da organizujete pikap preseljenje, znajte da se nećete pokajati, jer mi smo tu samo zbog vas, da vama život olakšamo.

PIKAP PREVOZ, PIKAP SELIDBE, MALE SELIDBE, PIKAP TRANSPORT