Nekada je proces selidbe izgledao tesko i dugo.Trajao je danima, zahtevao je mnogo nerviranja i živaca, ali sada smo mi tu za Vas da proces selidbe učinimo što laksim i jednostavnijim za Vas. Ukoliko Vam ovo zvuči poznato ili ne želite da do ovoga dodje, pozovite našu agenciju još danas i mi ćemo Vas rešiti svih problema.

Ako ste se zapitali kako ovo možemo da Vamo obećamo?Odgovor na ovo pitanje je naše DUGOGODIŠNJE ISKUSTVO. Poslujemo u više gradova Srbije već dugi niz godina.

Pored selidbi i transporta u okviru Čačka obavljamo i prevoz na teritoriji cele Srbije, kao i medjunarodni prevoz vaših stvari.
Sa nama možete prevesti Vaše vredne stvari i pošiljke. Obavljamo prevoz umetniničkih slika, muzičkih instrumenata (klavira, bubnjeva…), teškog tereta i lako lomljivih stvari.Nudimo Vam maksimalnu sigurnost i osiguranje od loma prilikom transporta.
Obavljamo kompletno preseljenje kancelarijskog namestaja firmi i kompanija tako da se Vaša delatnost moze nesmetano nastaviti u najkraćem mogućem vremenu.

Nudimo vam najjeftiniji prevoz povratnih tura na relaciji Čačak – Beograd.

U dvoslojnim i troslojnim kutijama, čvrsto uvezanim streč folijom i obezbeđeni pucketavom folijom Vaše stvari su bezbedne i osigurane.Ne morate više da zovete komšije, prijatelje i rođake da Vam pomažu oko selidbe, mi ćemo to obaviti za Vas.Brzo, lako, sigurno i bezbedno 24h dnevno / 7 dana u nedelji.

Svi koji su jednom sa nama sarađivali, nastavilisutupraksu i dalje na obostranu korist i zadovoljstvo. Vaše zadovoljstvo našim radom je naša najveća satisfakcija.

agencija za selidbe cacak